divendres, 18 de setembre del 2015

Booktrailer

El vídeo promocional de Vides sobre vies conté la quotidiana i, la majoria de les vegades, insignificant història que per ser tan normal no considerem ni història. És una simple seqüència de fets, de xicotets esdeveniments diaris, als quals no donem la més mínima importància, que succeïxen a qualsevol persona quan es disposa a fer un viatge en tren.

La xicoteta història, si és que es pot anomenar així, repassa els moments de qualsevol passatger anònim, de qualsevol persona que viatja en tren. Ens mostra des de la vista d'una estació abans d'entrar, de dia, fins a la façana d'una estació, ja de nit, una vegada arribat al seu destí, passant per les taquilles per comprar el bitllet, l'espera als bancs de l'estació, les vies buides, l'arribada del tren a l'andana, l'interior del vagó amb la vista de paisatges desdibuixats, de polígons industrials, de pins, de mar, etc.

Tot això acompanyat per la música de Solk, amb la cançó titulada "Ebre amunt, Ebre avall", i les veus de Vicent Matamoros i Elsa Espelt recitant alguns fragments del llibre.

Voleu vore el resultat? Cliqueu ací.

Tot seguit, algunes de les imatges del booktrailer:

Estació d'Orsay, París. Foto: Maria Santanch.

Estació de Cambrils. Foto: Mónica Espelt.

Estació de Tarragona. Foto: Maria Santanch.

Una estació holandesa. Foto: Tere Ripoll.

Interior d'un vagó de tren regional. Foto: Mónica Espelt.

Posta de sol des de l'estació. Foto: Maria Santanach.

Les vies i el mar de Tarragona. Foto: Mónica Espelt.

Mónica Espelt.