divendres, 11 de setembre del 2015

Llocs amb encant

Després d'un viatge en tren, arribes al teu destí i surts a explorar la ciutat. Estic convençuda que només hi ha dues maneres de conèixer un indret: perdent-nos-hi o tenint com a guia un autòcton que ens mostri els llocs més autèntics i menys turístics.

Caminar per una ciutat és descobrir espais d'aquells que mantenen l'encant de la senzillesa i l'autenticitat. Aquesta sensació és la que et produeix descobrir un lloc com Mamá delicias. Una petita cafeteria situada en un carrer de vianants prop de l'Estació del Nord de València.



I què té aquesta cafeteria? Personalitat. És un indret que sorprèn per la seva decoració. Els llums són coves de vímet i corda com si la lluna haguessin volgut atrapar. A cada taula, hi ha un gerret de flors amb un missatge positiu per encarar el dia. I en els seus racons et pots trobar persones treballant amb els seus ordinadors, gent llegint o grupets prenent quelcom i xerrant animosament. Tot això regat per l'amabilitat dels seus cambrers i per la qualitat del que et serveixen. En resum, és un espai on es respira harmonia.




Si mai us perdeu per València, us recomano que us hi acosteu i que gaudiu de la lentitud del temps: Mamá Delicias (C/Periodista Azzati, 5, València). 

Maria Santanach.

Fotos: Maria Santanach.

dijous, 10 de setembre del 2015

10 dies de verkami

Hem arribat als 825 euros amb l’ajuda de 27 mecenes només en 10 dies!! 

Estem molt agraïdes a tots i totes!! Gràcies al vostre suport el nostre projecte es fa realitat.


Volem que vegeu les postals que acompanyaran el llibre. Esperem que us agraden!

Postals basades en les il·lustracions del llibre, de Teresa Bertral.

dilluns, 7 de setembre del 2015

Instruccions verkami

Hola a tothom!

Com que hi ha persones que han tingut dificultats amb el verkami de la nostra campanya, hem decidit explicar com es fa de forma senzilla.

Ací tens les instruccions per a participar al nostre verkami:

- Entres a l’enllaç del projecte: vkm.is/videssobrevies

- A la part dreta hi ha les possibles aportacions.

- Cliques la que més t’agrada (van de 5 fins a 100€).

- La web et demanarà que introduïsques el teu usuari i contrasenya. Si no en tens, dones el teu correu electrònic i nom i inventes una contrasenya exclusiva per al verkami.

- Confirmes la teua aportació. Cliques a aportar.

- Quan passes a la següent pantalla, has de donar el número de targeta de crèdit (clicar pagar) i confirmar el pagament (clicar continuar).

- Tot seguit, et diran que “HAS APORTAT X€ AL PROJECTE”.

- Fins que no acabe la campanya de verkami del projecte, no et demanaran la teua direcció postal on enviar-te el llibre i les recompenses.



No és difícil, veritat? Moltes gràcies per la vostra atenció!



Il·lustració de Teresa Bertral que podeu trobar a l'interior del llibre.