divendres, 11 de setembre del 2015

Llocs amb encant

Després d'un viatge en tren, arribes al teu destí i surts a explorar la ciutat. Estic convençuda que només hi ha dues maneres de conèixer un indret: perdent-nos-hi o tenint com a guia un autòcton que ens mostri els llocs més autèntics i menys turístics.

Caminar per una ciutat és descobrir espais d'aquells que mantenen l'encant de la senzillesa i l'autenticitat. Aquesta sensació és la que et produeix descobrir un lloc com Mamá delicias. Una petita cafeteria situada en un carrer de vianants prop de l'Estació del Nord de València.



I què té aquesta cafeteria? Personalitat. És un indret que sorprèn per la seva decoració. Els llums són coves de vímet i corda com si la lluna haguessin volgut atrapar. A cada taula, hi ha un gerret de flors amb un missatge positiu per encarar el dia. I en els seus racons et pots trobar persones treballant amb els seus ordinadors, gent llegint o grupets prenent quelcom i xerrant animosament. Tot això regat per l'amabilitat dels seus cambrers i per la qualitat del que et serveixen. En resum, és un espai on es respira harmonia.




Si mai us perdeu per València, us recomano que us hi acosteu i que gaudiu de la lentitud del temps: Mamá Delicias (C/Periodista Azzati, 5, València). 

Maria Santanach.

Fotos: Maria Santanach.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada