dimecres, 2 de març del 2016

Dia de la Dona

El proper 8 de març, Dia de la Dona, farem una lectura de Vides sobre vies a Benicarló. Un acte organitzat per l'associació La Candilera, una associació cultural de dones creadores i creatives amb moltes ganes de fer coses. Tenen moltes xarrades, tallers i jornades en marxa, com per exemple, jornades sobre el moviment, l'educació, l'adolescència i l'art de viure, i tallers de cosmètica natural i aromateràpia.

La lectura tindrà lloc a Raquel Papers (C/ César Cataldo, 12, baixos, Benicarló) a les 19:30 h. L'acte constarà d'una xicoteta introducció i d'una lectura compartida amb els assistents, és a dir, qui vulga podrà llegir, en veu alta i per a tot el públic, un fragment del llibre. Compartirem l'acte amb Nadia Sabán Marzá, creadora del blog Dando vida a las palabras

Esteu convidades i convidats!!




Presentacions de març 2016

Estem contentes d'anunciar les dues presentacions de Vides sobre vies d'aquest mes de març. Ambdues seran a la província de Barcelona.

- Sabadell. La Llar del Llibre. (C/ Sant Antoni, 20 / Les Valls, 29). Dia 10 de març a les 19:30 h.

Foto: facebook de la Llar del Llibre.


- Barcelona. La presentació està organitzada per Òmnium Cultural. Tindrà lloc a l'Ateneu Popular Les Corts (C/ Galileu, 252, cantonada Evarist Arnús). Dia 30 de març a les 19.00 h.