dilluns, 21 de setembre del 2015

Les coincidències

Vides sobre vies és fruit d'un cúmul de coincidències. En dos llocs diferents, la Mónica i jo compartíem el gust per l'escriptura i teníem els nostres tetxos guardats en un calaix. No ens coneixíem entre nosaltres i res feia pensar que ens acabaríem coneixent. Però va passar.


Les dues vam agafar un tren per assistir a la presentació d'un llibre de Gerard Quintana. Un cop a la sala, la casualitat va fer que seiéssim juntes. I posteriorment, la pèrdua d'un tren regional va afavorir que la Mónica acabés dormint a casa. Vam xerrar i riure sense rellotge com si ens coneguéssim de sempre.




Després d'aquell dia, van venir concerts, sopars... fins que un dia a Tarragona ens vam descobrir la nostra passió: escriure. A partir d'aquí, tot va anar rodat: havia arribat el moment de treure la pols als nostres escrits i de posar-nos a escriure per mostrar-ho al món.



Dos anys de feina, de desànims, d'il·lusions, però sobretot de rigorositat i esfoç per tenir a les mans aquest Vides sobre vides. Hi haurà qui li agradarà, hi haurà qui no, però per a nosaltres és la materialització d'una passió. Les coincidències ens han recordat que voler és poder.


Maria Santanach.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada